Virtus Media
De ce sa alegi o agetie de web design?

Un design modern si creativ capteaza atentia vizitatorului si il determina sa fie interesat de oferta ta, capata incredere, iar apoi decide sa actioneze.

ECHIPA BUNA, REZULTATE BUNE.

Cu un design web bine pus la punct, utilizatorii vor putea accesa cu usurinta informatiile din site si vor gasi rapid exact ceea ce cauta!

UX  –  Prima impresie conteaza!!!  –  UI

User Experience – User Intent

Daca website-ul tau arata fantastic si are un design web bine pus la punct, vizitatorii tai vor avea o rata de conversie mult mai mare. Un web design functional si accesibil pentru toate dispozitivele nu este o necesitate, nu o optiune. Fie ca este vorba despre un computer desktop, laptop, tableta, telefon mobil, pe orice dispozitiv informatiile din site-ul dvs. vor oferi o experienta buna de vizionare si interactiune într-o gama larga de dispozitive.

Un web design reusit este rezultatul efortului depus pentru a intelege profilul afacerii și stabilirea obiectivelor.

Este oare pierdere de timp planificarea unui web design?

Fii atent la detalii mici, adunale si creaza un plan fiabil in realizarea unui design web de calitate

Crearea unui web design reusit incepe, ca si in realizarea unei picturi de succes, de la niste mazgalituri aparent inutile, la un concept remacabil, care castiga in timp increderea vizitatorilor.

Trebuie sa intelegem in primul rand profilul si tipul afacerii care urmeaza a fi transpusa in mediul online. Un website nou cu un design web remarcabil este inutil daca nu ajuta la indeplinirea obiectivelor stabilite la inceput, deaceea masuram si analizam toate informatiile culese din piata.

Cele mai fierbinti tendinte de design pentru anul 2019 sunt la nivel de educatie a utilizatorului

Cum implementam in 2019 tendintele designului web într-o afacere online?

Stim cu totii ca atunci cand navigam cautand diverse informatii sau cumparand online, multe din actiunile noastre sunt mecanice, vizuale, memorate in functie de obiceiul fiecarui utilizator in parte. Identificam semne sau mijloacede avertizare  care la randul lor ne asigura ca este ok daca dam click.

Conceperea este cel mai dificil pas in realizarea unui design web de succes. Trebuie sa fie in trend nu doar cu tehnologiile ci si cu nivelui de comportament al utilizatorului. Este magia care ne face pe noi toti sa actionam cand vedem sau cautam o informatie.

Peste 46% din vizitatori vor analiza credibilitatea afacerii doar prin felul in care arata website-ul si a experientei in utilizare pe care acesta o creaza.

Un site bine realizat îmbina designul inovator, functionalitatile potrivite și tehnici de optimizare pentru toate dispozitivele mobile

Cum implementam idea pentru un web design de succes?

Primele pozitii intr-un motor de cautare pot genera un flux important de vizitatori. Mai departe, o interfata user friendly si o gama de produse/servicii bine prezentate pot transforma vizitatorii în clienti activi pentru companie.

Nu vom discuta despre detaliile implementarii proiectului, de exemplu în cazul în care ar trebui plasata caseta de cautare, ne concentram pe obiectivele principale si abordarile pentru un design web eficient. Abordări care, utilizate în mod corespunzator, pot conduce la decizii mai sofisticate de proiectare si simplifica procesul de percepere a informațiilor prezentate.

5 STARS

Ce spun clientii nostrii!!!

Informatii despre afacerile online

Ultimile noutati