Virtus Media
Marketing Digital

RECLAME PE SMART TV LA PRET DE COST PE CLICK

Sistemul Smart Tube impreuna cu aplicatia Smart Genie transforma RECLAMA TV in actiune

Telecomanda SMART TV

CHIAR ESTE POSIBIL?

Problema nu este ca dam banii pe un televizor smart, care ar trebui sa ne simplifice viata, daca tot se numeste smart TV, dar cand vine momentul sa gestionam programele din telecomanda, tot greu ne este, pentru ca orice furnizor de cablu, pe langa cele cateva canale TV pe care le urmarim, ne umplu “sacosa” cu mult prea multe chestii, care chiar nu ne plac si pe care nu le vom urmari niciodata.


Daca televizoarele au ajuns smart, nu trebuie ca si telecomanda smart TV sa evolueze si sa fie mai inteligenta decat atat?

Lupta noastra a pornit de la doua nemultumiri:

  • 1. Cum sa ne putem bucura de “inteligenta” televizoarelor, fara a ne incurca in telecomanda clasica, pentru ca are optiuni limitate?
  • 2.  Cum sa scapam de reclama agasanta, care nu ne intereseaza si totusi ruleaza la nesfarsit zi de zi?

Si provocarea a fost sa le rezolvam pe amandoua, printr-o aplicatie mobila de telecomanda pe telefon cu android, facand cam tot ce nu poate face telecomanda clasica a televizorului tau smart SAMSUNG sau LG. (In timp vom emula telecomanda inteligenta si la celelalte modele de televizoare, dar Samsung si LG acopera 82% din piata din Romania).

TU CU CARE DINTRE PROBLEME TE CONFRUNTI?

Ce-ar fi ca tu sa poti imblanzi televizorul?

El sa-ti raspunda: “- DA, Stapane!” sau “- DA, Stapana!” si tu sa poti comanda, fara maini, orice program, sa comanzi volumul, sa spui stop sau sa poti ascunde toate programele care nu te intereseaza? Si toate astea gratuit…null

Am analizat cum functioneaza telecomanda smart TV Samsung si telecomanda smart TV LG, pentru ca acestea sunt cele mai vandute televizoare de pe piata (~82%) si am realizat o aplicatie de smartphone inteligenta, care nu doar ca le emuleaza pe cele doua la perfectie, ci te scuteste de toate problemele enuntate mai sus, pentru ca vei comanda televizorul smart pe care-l ai mai destept decat ti-ai imaginat, dar poti sa dai si like sau dislike la reclamele TV pe care le vizionezi, astfel incat, la un moment dat sa nu-ti mai apara.

Singura conditie este sa fie si telefonul si televizorul smart conectate pe aceeasi retea wi-fi din locuinta ta si poti pune telecomanda in dulap, iar cand te-ai plictisit de el si vrei sa-l vinzi, telecomanda va parea ca noua, pentru ca tu vei face totul numai din aplicatia de telefon, vorbind cu televizorul prin ea.

Am analizat cum functioneaza telecomanda smart TV Samsung si telecomanda smart TV LG, pentru ca acestea sunt cele mai vandute televizoare de pe piata (~82%) si am realizat o aplicatie de smartphone inteligenta, care nu doar ca le emuleaza pe cele doua la perfectie, ci te scuteste de toate problemele enuntate mai sus, pentru ca vei comanda televizorul smart pe care-l ai mai destept decat ti-ai imaginat, dar poti sa dai si like sau dislike la reclamele TV pe care le vizionezi, astfel incat, la un moment dat sa nu-ti mai apara.

1.Ascunzi rapid din listã canalele TV care nu te intereseazã. Poţi
rãmâne doar cu cele 15-20 la care te uiţi frecvent;

  1. Ordonezi in doar cateva secunde aceste canale asa cum iti place;
  2. Nu mai ramai fara baterie la telecomanda, pentru ca telefonul il poti baga oricandin priza;
  3. Nu ti se mai uzeaza tastele cele mai folosite (Volum şi Programe);
  4. Poti seta alarme care te anunta cand incep programele preferate;
  5. Ai posibilitatea sa dai LIKE şi DISLIKE pe reclame;
  6. Poti da click pe un buton rosu care te duce direct pe site-ul celui care-si face reclama, daca ceva te intereseaza;
  7. Participi la tombolele lunare cu premii mari in telefoane mobile si televizoare smart, daca ai fost activ şi ai votat reclamele dupa cum ti-au placut;
  8. In viitorul apropiat, ca utilizator, iti vei putea alege un numar rezonabil de categorii de reclame, pe care sa le vezi prioritar.

Urmareste un tutorial prin care vei vedea cat este de utila aplicatia Smart Genie

Sistemul Smart Tube

Povestea care-ti schimba lumea, Istorie, fapte, curiozitati, adica un univers de posibilitati.

Ce se-ntampla daca esti parte din revolutia pe care tocmai am lansat-o?

SmartTube este un sistem dezvoltat de o companie cu capital romanesc. Acest sistem are o înregistrare de patent la OSIM și este disponibil pe piață începând din februarie 2019.

Smart Tube poate difuza reclame full screen în momentele în care utilizatorii aplicației Smart Genie sunt conectati la smart TV si se uită la televizor. Este micul pret pe care îl plătesc pentru utilizarea gratuită a aplicației Smart Genie.

Sistemul încarcă prin intermediul aplicației în memoria televizorului un set de reclame, care nu intră niciodata peste continuțul editorial al posturilor TV.

Reclamele pot fi… votate în aplicatie în momentul difuzarii, acest lucru permițând advertiserilor să obțină un feedback real referitor la atractivitatea reclamei respective. De asemenea, fiecărei reclame i se poate asocia un link de campanie care va fi vizibil in aplicatie doar pe durata derularii reclamei pe ecranul Smart TV.

Difuzarile sunt monitorizate printr-un adserver auditat, recunoscut de intreaga piata de publicitate (folosindu-se solutia de adserving de la Gemius). Rapoartele sunt disponibile (pe baza de username si parola) si in interfata de administrare, si la Gemius direct pe site.

Lasa un Comentariu