Virtus Media
Servicii WEB Uncategorized

PRIMII PASI IN REALIZAREA UNUI SITE

PRIMII PASI INAINTE DE REALIZAREA UNUI SITE

Este binecunoscut faptul că fiecare afacere are nevoie de un site care sa atraga si sa mentina clientii pe termen lung.

Oricare variantă ar fi, un site de prezentare sau un magazine cu vânzare online e-comerce, pentru mulți acest lucru este greu de realizat, deoarece nu au informațiile complete in a concepe planuri de afaceri, cercetări de marketing, studiu de piață, analiză pieței.

Aveți opțiunea, desigur, de a plăti un dezvoltator pentru a face acest lucru pentru dvs. sau  freelancerii pentru a concepe și realiza site-ul dvs. cu conținutul corespunzător. Costurile asociate cu  aceste servicii tine departe această opțiune, nefiind la îndemâna multor companii nou-înființate și proprietari de afaceri mici. Totuși, și în mod sincer, chiar și atunci când oamenii au făcut acest lucru pentru ei, site-ul lor rămâne nereușit. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că oamenii nu știu cu adevărat de ce au nevoie să înceapă. Realitatea este că ar trebui făcută în avans o cercetare amănunțită in construirea unui site web de success.

planuri de afaceri – cercetari de marketing – studiu si analiza de piata,  cercetari de trand si sezonabilitate

Echipa Virtus Top Media vă propune câțiva pași care trebuie luați in considerare înainte de a începe să construiți un site web. Dacă aveți deja un site web, informațiile următoare vă pot ajuta să vă dați seama de ce site-ul dvs. web nu atinge așteptările dvs. În orice caz, prin revizuirea următorilor pași, veți reuși să vă salvați tone de timp, bani și frustrare în încercarea de a face ca site-ul să funcționeze pentru dvs. așa cum ar trebui.

3 pasi inainte de realizare site

Pasul 1 – Stabilirea obiectivelor

Cine sunt si ce doresc sa afisez?

O problemă majoră cu care se confruntă oamenii este că nu știu cu adevărat ce vor să înceapă. Ei știu că au nevoie de un site web și au o idee vagă despre ce ar trebui să servească site-ul respectiv.

Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți ceva timp pentru a vă gândi cine sunteți, de ce sunteți pasionat și care sunt valorile de bază ale afacerii dvs. Dacă nu știți cine sunteți, atunci cum veți ști ce trebuie să creați?

Aceasta munca ne va ajuta sa concepem un nume de brand cu rezonanta, un nume de domeniu cat mai relevant, o imagine cat mai clara vizitatorilor si potentialilor client si ne va usura munca in urmatorii pasi.\

Pasul 2 – Analiza pietei pe domeniul droit

Cat de vizibila ar putea fi afacerea mea?

Mediul de afaceri al mileniului trei este unul extrem de dinamic, mobil şi flexibil, întro continuă mişcare. Pentru a face faţă permanentelor schimbări, trebuie să ţinem pasul cu inovaţiile, tendinţele şi noile tehnologii.

In primul rand trebuie analizata concurenta pe domeniul respective, cu ce strategii isi promoveaza afacerea pe mediul online. Daca pe domeniul ales este o concurenta foarte mare atunci stim sigur ca doar un buget pe masur ar pune site-ul in primele cautari.

In raport cu volumul concurentei se pot urmarii indici de trand si sezonalitate, factori ice vor contribui la realizarea unei strategii de marketing eficiente. Trand-ul poate fi urmarit fie din analiza de comportament al utilizatorilor, cat si din web design-ul preferat de acestia

Pasul 3 – Stabilirea taget-ului de utilizatori-clienti

Ce categorie de utilizatori ar atrage produsele sau serviciile mele?

Este necesar sa aveti o idee clară despre cine va fi cel mai bun vizitator al site-ului dvs., cine este tinta pe care o vizați?  Acestia vor beneficia cel mai mult de produsul sau serviciul oferit. Multe dintre ceea ce includeți pe site-ul dvs. se vor baza pe răspunsul la această întrebare.

De exemplu, statisticile arată că tinerii bărbați și femei petrec majoritatea timpului vizionând videoclipuri YouTube. Aceasta înseamnă că, dacă publicul dvs. țintă constă în principal din consumatori mai tineri, este posibil să le puteți face să interacționeze mai bine cu site-ul dvs. dacă includeți mai multe videoclipuri decât conținut scris pe site-ul dvs. Cu alte cuvinte, trebuie să țineți cont de ceea ce vă vor bucura vizitatorii dvs. principali, ceea ce îi va face să rămână pe site-ul

Related posts

Creare magazin online eComerce personalizat, cu design modern.

admin

Lasa un Comentariu