Virtus Media

DESIGN GRAFIC - IDEI & INSPIRATII

Nevoile elementului tau vizual pot fi inradacinate intr-o livrare de design a siglei companiei tale, de crearea unei identitati vizuale unice, de realizarea diferitelor tipuri de materiale publicitare (brosuri, pliante, afise, cataloage), design si tehnoredactare reviste. Scopul este sa obtii o image ferma a companiei tale, o imagine originala cu o abordare creativa pentru un plus de valoare.

OBȚINE DESIGNUL UNIC POTRIVIT COMPANIEI TALE

Daca compania ta este privita de o multime de persoane, atunci imaginea ta trebuie sa fie profesionala. Aceasta ar putea include un efort necesar in crearea de materiale publicitare ( broșuri, bannere, cărți de vizită). In acelasi timp, nevoile identitatii tale vizuale se pot regasi printr-o livrare digitala bazata pe ecran, un site web, o aplicatie, o prezentare tip PowerPoint sau chiar o animatie.

4 PASI PENTRU A TRANSFORMA INSPIRATIILE INTR-UN DESIGN ORIGINAL

DOCUMENTATIA

Primul pas pe care il faci cand incepi sa lucrezi la un design este sa analizezi domeniul si competitorii, vezi care sunt cele mai noi tendinte.

CONCEPT

In baza informatiilor acumulate in prima etapa, putem veni cu idei si concepte care sa se plieze pe necesitatile noului proiect si ale clientului.

CREATIE

Este etapa cea mai indelungata, in care sunt imbinate cunostintele designerului cu dorintele clientului pentru a obtine un design modern.

LIVRARE

Ne asiguram ca produsul final este primit de catre client impreuna cu toate fisierele, in functie de necesitatile acestuia.

UN DESIGN DE CALITATE LA UN PRET ACCESIBIL ?

Creează solutii vizuale eficiente pentru a transmite mesajul clientului prin diferite tipuri de design.

Creează solutii vizuale eficiente pentru a transmite mesajul clientului prin diferite tipuri de design.

CREZI CA AI O IMAGINE CARE TI SE POTRIVESTE

Obtine imaginea orignala, acceptata de cat mai multi oameni, si depaseste barierele prezentului.

Daca compania ta este privita de o multime de persoane, atunci imaginea ta trebuie sa fie profesionala. Aceasta ar putea include un efort necesar in crearea de materiale publicitare ( brosuri, bannere, carti de vizita). In acelasi timp, nevoile identitatii tale vizuale se pot regasi printr-o livrare digitala bazata pe ecran, un site web, o aplicatie, o prezentare tip PowerPoint sau chiar o animatie.