Virtus Media
Cat de necesar este sa ai un site bine construit?

Realizam site-uri cu design responsive, in trend cu noile tehnologii si optimizate. Magazine online e-comerce sau site de prezentare.

Orice afacere are nevoie de un site modern si unic, care sa atraga si sa mentina clientii pe termen lung. Crearea site-ului este facuta dupa cele mai noi tehnologii, astfel incat sa respecte cat mai mult din criteriile cerute de Google Page Rank.

Un site bine realizat imbina design-ul cu functii potrivite si tehnici de optimizare pentru rezultate maxime intr-un timp cat mai scurt . Oferim servicii complete de realizare a unui site pentru: companii care vand online, firme care doresc un site de prezentare, companii care au nevoie de o aplicatie online personalizata, freelanceri si persoane ce doresc un site pentru a-si promova brandul personal.

  • Design responsive personalizat
  • Optimizate pentru toate tipurile de dispozitive mobile
  • Arhitectura moderna si usor de navigat UX / UI
  • Usor de administrat pentru incepatori
  • Securizate impotriva atacurilor cibernetice

Creare site web e-comerce cu produse nelimitate pe platforme moderne

Realizare magazine online cu design personalizat in trend cu noile tehnoologii pentru o expeienta buna a utilizatorilor.

Creare site web de prezentare sau catalog online pentru companii mici și mijlocii

Realizare site web in platforma Word Press, teme cu design responsive si optimizate mobile.

Blog personalizat si adaptat cerintelor utilizatorilor, usor de administrat

Obtii rezultate bune din primele luni doar implementand un design in trend cu cerintele utilizatorilor tai si folosind minusurile competitorilor.

Etape realizare site web. Ce trebuie sa cunosti?

mogazine online, site prezentrare, catalog online, blog

Vom examina impreuna modul în care arata procesul general de realizare a unui site web. Numarul total de etape de dezvoltare variaza, de obicei, de la cinci la opt, dar de fiecare data intreaga imagine ramane aproape la fel. Sa alegem valoarea medie.

1) Colectarea informatiilor

2) Planificarea

3) Designul

4) Scrierea si montarea continutului

5) Personalizare obtiuni site

6) Testarea, revizuirea si lansarea

7) Întreinerea, administrare site

Platforme online pentru e-comerce si prezentare servicii

PLATFORME ONLINE CU CARE LUCRAM

Este dificil sa alegem ce platformele online sa folosim, dar aici sunt cele mai importante aspecte:

  1. Usor de administrat (pentru incepatori) – Nu este nevoie sa aveti abilitati de dezvoltator pentru a gestiona informatiile din site-ul dvs.
  2. Ieftin – Platformele de comert electronic sau platformele de prezentre nu sunt super scumpe, unele dintre ele chiar nu costa nimic. Multe costuri sunt generate de module si plugin-uri si aici trebuie sa avem grija.
  3. Rata cat mai mica de erori  – Cu cat mai putine erori, la diferite update-uri, cu atat mai multi clientii si utilizatorii ai site-ului multumiti.
  4. Suport de la dezvoltator – Cu o platforma profesionala si un suport bun aveti o garantie comerciala.

WordPress

Platforma WordPress ne permite sa realizam un site web, bine optimizat cu un design responsive si costuri mici, care sa‑ti satisfaca orice nevoie. WordPress este cea mai recomandata si cea mai folosita platforma in randul blogarilor si a prezentarilor de afacere, de portofoliu, un magazin online sau orice altceva ce iti poti imagina.

WordPress are optimizare nativa si teme responsive, bine optimizate pentru dispozitive mobile (laptop, tableta, telefon...), actualizari periodice care ajuta la mentinerea in trend cu noile tehnologii

OpenCart

OpenCart este o platforma open source de comert electronic, gratuita, pentru comert online. OpenCart ofera o baza profesionala pentru a construi un magazin online de succes. Aceasta se adreseaza unei game largi de utilizatori, variind de la dezvoltatori web experimentati pana la proprietarii de magazine care cauta o interfata usor de utilizat sa-si lanseze afacerea online pentru prima data. Cu ajutorul instrumentelor si modulelor OpenCart, va puteti realiza magazinul online obtinand maximum de potential.

PrestaShop

PrestaShop este una dintre cele mai populare platforme open source de comert electronic din lume. La fel ca si OpenCart vie cu teme bine optimizate si responsive, cu o multime de integrari si functii. Diferenta intre cele două platforme PrestaShop si OpenCart consta in adminstrarea platformei si modul in care sunt interpretate actualizarile. PrestaShop va permite sa creati si personalizati cu usurinta magazinul dvs. si nu necesita cunostinte tehnice, spre deosebire de OpenCart, ale caror caracteristici sunt mai avansate, daca ne raportam la ultimile versiuni.

Magento

Magento este cea mai scumpa optiune din meniu, dar si cea mai recomandata cand vorbim de mega market online.
Indiferent de obiectivele dvs. comerciale, Magento le acopera cu succes. Beneficiați de functii bogate, out-of-the-box, o abilitate nelimitata de a personaliza si integrare fara precedent a unor terte parti care raspund nevoilor unice ale afacerii dvs. Cu Magento Commerce sunteți sustinut de un ecosistem global al comerciantilor, partenerilor si dezvoltatorilor, care vor aduce viata dvs. de comertul online.
Este recomandata doar celor care gandesc afacerea pe termen foarte lung si cu bugete peste 50.000 euro.

web design si web developmant

Creare site pret

Creare Site de Prezentare
Pentru companii mici si mijlocii
95 europe luna
Creare Magazin Online
site web e-comerce
175 europe luna
Creare Blog
blog personalizat
125 europe luna
Parteneri si colaboratori

Testimoniale

Informatii despre afacerile online

Ultimile noutati